eScan is de eerste real-time Anti-Virus, Content-Beveiliging en TCP-IP verkeer scanner ter wereld die gebruik maakt van de revolutionaire “MicroWorld WinSockLaag” technologie. Het controleert de inhoud van e-mail, bijgevoegde bestanden en Web pagina’s op een real-time basis. De controles richten zich op virussen, verboden woorden of zinnen en verborgen objecten zoals java applets e.d. voordat ze de applicatie bereiken. De software biedt veiligheid op verschillende niveaus binnen iedere organisatie, vanaf de Server tot aan de desktop van een werknemer. ‘e Scan is tevens gesynchroniseerd met het internet om de “real-time veiligheid” te kunnen garanderen.

Als eerste met een Nederlandse versie voor windows 10 en als een van de eerste met een anti-ransomware (PBAE) engine.

eScan is nieuw in Nederland, biedt zeer goede bescherming tegen diverse soorten bedreigingen en is bovendien zeer snel.

eScan Downloaden


Download
eScan Anti-virus!
30 dagen versie, als u een code aanschaft kunt u deze versie gewoon blijven gebruiken voor 1 jaar.

Download
eScan Internet Security!
30 dagen versie, als u een code aanschaft kunt u deze versie gewoon blijven gebruiken voor 1 jaar.

Download
eScan Total  Security Suit!
30 dagen versie, als u een code aanschaft kunt u deze versie gewoon blijven gebruiken voor 1 jaar.
 

MWAV Toolkit!

Download

Stand alone viruskiller: eScan biedt deze gratis aan aan haar afnemers, twijfelt u of uw computer misschien besmet is, of wilt u de werking van uw huidige anti-virus software controleren: u kunt deze software gratis downloaden en gebruiken!

Installatie instructies kunt u hier vinden.

Een vergelijkings- tabel van eScan kunt u hier vinden.

 

Kenmerken van eScan

Laagste geheugengebruik
eScan scoort als een van de beste in geheugengebruik (minder dan 10 MB in ruststand) vergeleken met alle AV producten.
Auto-detectie van spellen
eScan is het ENIGE product dat gaming automatisch herkent. Dit betekent dat wanneer een game wordt opgestart de software in lage prioriteitstand of idle-modus gaat. Hierdoor krijgt de game de meeste CPU kracht.
FREE eScan Remote Support
eScan is het ENIGE product op de mark waarbij de eScan Remote Support functie is opgenomen om klanten op afstand zo snel mogelijk te helpen bij problemen gerelateerd aan malware.
Bescherming tegen foutieve detectie van bestanden van het besturingssysteem als virus (vals-positieven)
In april 2010 werden McAfee klanten over de hele wereld getroffen door een vreselijke uitval als gevolg van een deel van het besturingssysteem dat ten onrechte als malware gedetecteerdwerd. Dit probleem zal NOOIT ontstaan met eScan, want met de hulp van Microsoft zullen we nooit schone systeembestanden scannen. Dus de kans dat dit ten onrechte als virus of malware gezien wordt ligt dicht bij nul.
Werkt in de Veilige modus
In geval van infecties, heeft eScan ook de mogelijkheid om te scannen en te reinigen in veilige modus.
Automatisch en gratis functie toevoegingen
Gedurende de licentieperiode: eScan is het enige product dat nieuwe functies kosteloos installeert gedurende de contractperiode. Andere leveranciers geven functie toevoegingen alleen als onderdeel van nieuwe product releases, waarvoor klanten moeten betalen.
OS beveiligingslek controles
de meeste producten op de markt herkennen de afwezigheid van kritische OS updates en waarschuwen de gebruiker. eScan is het enige product dat deze missende OS-updates ook automatisch downloadt.
Automatische back-up van belangrijke bestanden
eScan is ook het enige product dat de functie van Autobackup van kritische besturingssysteem en applicatie-bestanden levert. De auto-backup is erg belangrijk als een nieuwe variant van een fileinfector (zoals Virut, Virtob of Sality) het systeem infecteert. Het systeem kan hersteld worden door terugplaatsing i.p.v. door het te cleanen.
Windows gebaseerde eScan Rescue Disk
eScan Rescue Disk is een opstartschijf die een schone windowsomgeving biedt waarbinnen het eenvoudig is schade veroorzaakt door virussen te verwijderen.